خانه / وقت سفارت / وقت سفارت فرانسه پالادیوم

وقت سفارت فرانسه پالادیوم

فرانسه کجاست؟

مانند بسیاری از سفارت ها، وقت سفارت فرانسه پالادیوم است و خود سفارت هم چنان در خیابان نوفل لوشاتو قرار دارد.

فرانسه کشوریست در اروپای غربی با پرچمی که از سه رنگ قرمز، سفید و آبی تشکیل شده است. این کشور که به دو دریای مدیترانی و اقیانوس اطلس دسترسی دارد سومین کشور بزرگ اروپا می باشد.

زبان فرانسوی یکی از شیرین ترین زیان های دنیاست که البته یادگیری آن نیاز به تلاش زیادی دارد.

فرانسه مهد ادبیات و هنر است. این کشور که نام قهوه هایش زبانزد عام و خاص است در زمینه ی عطر و لوازم آرایشی و بهداشتی نیز دستی بر آتش دارد.

یکی از مشهورترین جاذبه های گردشگری فرانسه که در شهر زیبای پاریس قرار دارد برج بلند قامت ایفل است.

پاریس همچنین یکی از زیباترین شهرهای فرانسه است که هر سال تعداد زیادی از گردشگران را به خود جذب می کند. از جمله جاذبه های شهر پاریس برج پر آوازه ی ایفل است.

برج ایفل با طولی حدود 320 متر بلندترین برج جهان بود اما اکنون برج خلیفه جای آن را گرفته است. برج ایفل از سال 1889 بهره برداری شد. این برج از قطعات فلزی ساخته شده است که بیش از 10 تن وزن دارد.

از دیگر جاذبه های کشور فرانسه می توان به شهر میلائو اشاره کرد. شاید نام این شهر خیلی برای شما آشنا نباشد اما بازدید از آن را در لیست خود قرار دهید.

پل میلائو که در سال 2004 بازگشایی شد و بسیاری از رکوردها را جا به جا کرد به شما این امکان را می دهد تا در هوایی مه آلود از این پل عبور کنید و لذت ببرید.

این پل از روی رودخانه تارن عبور می کند و از کابل ساخته شده است. شما در فرانسه جاذبه های مذهبی بی‌شماری خواهید دید که یکی از آن ها کلیسای نوتردام است.

وقت سفارت فرانسه پالادیوم

چگونه وقت سفارت فرانسه بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت فرانسه کافی است تا با مشاورین مجرب و متخصص ما تماس بگیرید. مشاورین ما شما را در این زمینه راهنمایی خواهند کرد.

شما می توانید با صرف کمترین زمان و هزینه ممکن ویزای فرانسه را اخذ کنید. برای اخذ وقت سفارت فرانسه شما تنها یک راه پیش رو دارید.

شما می توانید از طریق ما وقت فوری سفارت فرانسه را اخذ کنید و پس از آن اقدام به دریافت ویزای فرانسه کنید. هر آنچه شما نیاز داشته باشید ما در اختیار شما قرار خواهیم داد.

پس از اخذ وقت فرانسه به صورت آنلاین شما باید در تاریخ مشخص شده کلیه مدارک خود را به سفارت تحویل دهید.

برای اطلاع از چگونگی اخذ ویزای فرانسه ادامه مطلب را بخوانید و یا با مشاورین ما تماس بگیرید.

پس از اخذ وقت سفارت چه کنیم؟

پس از اخذ وقت سفارت فرانسه  کافی است تا مدارک خود را همراه با هزینه سفارت به سفارت فرانسه بپردازید. سفارت فرانسه مدارک را از شما تحویل می گیرد تا بررسی کند.

به یاد داشته باشید که یک نسخه کپی از تمام مدارک خود را همراه داشته باشید. سفارت پس از انطباق نسخه اصلی و کپی، اصل مدارک را به شما باز می گرداند.

سفارت بررسی مدارک شما را آغاز می کند و کوچک‌ترین نقصی در مدارک شما ممکن است منجر به رد درخواست ویزای شما شود.

دقت داشته باشید هنگام مراجعه به سفارت همراه داشتن هرگونه سلاح سرد، گرم، وسایل آتش زا، کاتر، قیچی و … ممنوع است پس از بردن آن ها به داخل سفارت خودداری کنید.

ویزای شینگن فرانسه به شما اجازه می دهد تا علاوه بر ورود به کشور فرانسه به دیگر کشورهای حوزه شینگن نیز سفر کنید.

پس از ارائه مدارک به صورت کامل به سفارت فرانسه پس از گذشت دو تا چهار هفته سفارت پاسخی را به ایمیلی که به سفارت داده بودید ارسال خواهد کرد.

این پاسخ می تواند مثبت و یا منفی باشد. در صورتی که پاسخ سفارت به درخواست شما مثبت بود می توانید گذرنامه خود را برای دریافت ویزا به سفارت تحویل دهید.

اگر پاسخ سفارت به درخواست شما منفی باشد دو تا چهار ماه بعد با برطرف کردن علت رد شدن درخواست خود، می توانید دوباره برای اخذ ویزای شینگن فرانسه اقدام کنید.

چه مدارکی برای وقت سفارت فرانسه لازم است؟

  1. شناسنامه ایرانی
  2. فرم سفارت: باید به دست متقاضی به زبان انگلیسی تکمیل شود و دارای امضا باشد.
  3. گذرنامه: حتما باید اعتباری شش ماهه داشته باشد. اجازه کتبی و رسمی والدین در صورتی که کودک زیر 18 سال باشد لازم است.
  4. سه قطعه عکس رنگی: در صورتی که نام همراه در پاسپورت متقاضی باشد لازم است تا دو قطعه عکس از همراه نیز در مدارک باشد.
  5. دعوتنامه: فردی که برای شما دعوت نامه ارسال می کند باید شما را بشناسد و مقیم فرانسه باشد. در غیر این صورت باید برگه ای که نشان دهد شما برای تمام مدت در فرانسه هتل رزرو کرده اید ارائه دهید.

راه دیگر ارائه سند مالکیت، قبض عوارض و مالیات شخص فرستنده دعوتنامه است.

  1. اسناد رسمی شغلی و منابع مالی: برای سفر به فرانسه و تقاضای ویزای شینگن فرانسه باید درخواست شما با سطح امکانات مالی شما همخوانی داشته باشد.

صاحبان صنایع، اصناف و تجار: سند قانونی صنف مورد نظر همراه با صورت حساب بانکی

کارمندان: گواهی اشتغال به کار و صورتحساب

کارکنان آزاد: کارت صنفی و صورت حساب بانکی

اشخاص تحت تکفل: گواهی اشتغال به کار و صورتحساب بانکی متکفل

گواهی اشتغال به تحصیل: مخصوص دانشجویان و دانش آموزان.

  1. بیمه مسافرتی: تمامی هزینه های احتمالی شخص را در حالت های اضطراری و یا بازگشت به وطن پرداخت کند. باید تا پایان اقامت شخص در تمام کشورهای شینگن معتبر باشد.

همچنین باید نماینده ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد و حداقل پوشش بیمه برای هر شخص 30 هزار یورو باشد.

  1. رزرو بلیط هواپیما: متقاضی باید بلیط رفت و برگشت خود را به کشور فرانسه رزرو کرده باشد برگه آن را تحویل دهد.
  2. رزرو هتل: شخص باید در صورت لزوم فاکتور پرداخت تمام هزینه های هتل برای مدت اقامت خود را ارائه دهد.

آدرس سفارت فرانسه در تهران کجاست؟

آدرس سفارت:

تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۶۶-۶۴

وقت سفارت فرانسه پالادیوم:

خیابان مقدس اردبیلی- ساختمان پالادیوم- طبقه یازدهم

 

 

جهت اخذ وقت سفارت | ویزای شینگن | ویزای کانادا و ارائه کلیه خدمات سفر با ما تماس بگیرید .

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

مدارک لازم برای وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه چیست؟ خوشبختانه فرانسه در ایران سفارت خانه دارد به همین جهت مسافران …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *