خانه / وقت سفارت / مدارک لازم برای وقت سفارت فرانسه

مدارک لازم برای وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه چیست؟

خوشبختانه فرانسه در ایران سفارت خانه دارد به همین جهت مسافران می توانند به راحتی به سفارت مراجعه کنند و درخواست خود را به این سفارت خانه ابلاغ کنند.

سفارت فرانسه به هر شخص در تاریخ و ساعت مشخصی وقت می دهد تا از ازدحام و بی نظمی جلوگیری کند و مسافران بتوانند در تاریخ تعیین شده به سفارت مراجعه کنند.

برای اخذ ویزای شینگن فرانسه اولین گام این است که وقت سفارت فرانسه را داشته باشید تا موفق به اخذ ویزای این کشور شوید.

مدارک لازم برای وقت سفارت فرانسه

 

 

چگونه وقت سفارت فرانسه بگیریم؟

وقت سفارت فرانسه به شما این امکان را می دهد تا در تاریخ و ساعتی مشخص موفق شوید تا به سفارت فرانسه بروید و مدارک خود را تحویل دهید.

قبل از این که به سفارت مراجعه کنید باید به صورت آنلاین وقت سفارت فرانسه را بگیرید تا بدون اتلاف وقت بتوانید مدارم خود را به سفارت تحویل دهید.

مشاورین مجرب و متخصص شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری ماکان سیر آُمان در پشتیبانی سایت Vaghtefrance در کمترین زمان ممکن وقت سفارت فرانسه را برای شما اخذ خواهند کرد.

وقت سفارت فرانسه عادی به شما این امکان را میدهد تا در بازه زمانی طولانی تر با پرداخت هزینه ای کمتر به سفارت کشور فرانسه مراجعه کنید.

وقت سفارت فرانسه فوری هم به شما این امکان را می دهد تا ورود دو هفته ای به سفارت داشته باشید و موفق به اخذ وقت سفارت شوید.

به این ترتیب کلیه متقاضیان می توانند وقت سفارت فرانسه را داشته باشند و با توجه به برنامه سفری خود مدارک لازم برای سفارت فرانسه را تهیه کنند.

 

 

مدارک لازم برای سفارت فرانسه چیست؟

برای ورود به سفارت فرانسه و اخذ ویزای شینگن این کشور کافی است تا با مشاورین مجرب و متخصص ما تماس حاصل فرمایید.

ما این جا هستیم تا هیچ ابهامی در ذهن شما باقی نماند و از کلیه مسائل سر در آورید. مدارک لازم برای سفارت فرانسه باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

این مدارک باید در دو نسخه کپی و اصلی به سفارت فرانسه ارائه شوند و کوچک ترین نقصی در آن ها پیدا نباشد.

مدارک لازم برای سفارت فرانسه

 

 

 

شهر پاریس

یکی از زیبا ترین شهرهای جهان که هر سال تعداد زیادی از گردشگران را به خود جذب می کند شهر زیبای پاریس است.

از مشهورترین برج های جهان که همان برج ایفل است در این شهر استوار است و دارای قدمتی بسیار طولانی می باشد. وضعیت زندگی در پاریس مناسب است.

این شهر یکی از قطب های اقتصادی کشور فرانسه است که هر سال در صنعت گردشگری این کشور تأثیر به سزایی دارد و موفق است.

این شهر نمادی از مد و فشن در این کشور است و بسیاری از مردم هم به همین جهت علاقه دارند تا به فرانسه و شهر زیبای پاریس سفر کنند.

فرانسه کشور قهوه های بی نظیر و شکلات های بسیار خوشمزه است. عطر ادوکلن های این کشور همه را مدهوش می کند و از برترین سازنده های عطر و لوازم آرایشی و بهداشتی است.

 

 

شهر نیس

این شهر نیز مانند پاریس دارای جاذبه هایی است که همین باعث شده تا بسیار معروف شود وگردشگران هر سال تمایل زیادی برای ورود به این شهر داشته باشند.

یکی از بخش های جذاب این شهر نیس قدیمی است که دارای ساختمان های بلند و قدیمی می باشد که شاید برخی از آن ها از رنسانس تا به حال قدمت داشته باشند.

تئاتر ملی نیس در این شهر واقع شده است و ظرفیتی بسیار بالا برای پذیرش تماشاگران و علاقه‌مندان به تئاتر دارد. در صحنه این تئاتر هنرمندان بسیار نقش آفرینی کرده اند و نمایشنامه های بسیاری در آن اجرا شده است.

 

 

شهر کن

کمتر کسی پیدا می شود که درباره شهر کن نشنیده باشد و یا تمایلی به رفتن به این شهر زیبا آن هم هنگام برقراری جشنواره کن نداشته باشد.

شهر کن دارای سواحل بی نظیری است که نباید بازدید از آن ها را از قلم انداخت که نخستین بار توسط شرکت کوکو شانل به عموم مردم معرفی شد و مورد بازدید واقع شد.

یکی از معروف ترین شعارهایی که در این شهر شنیده می شود زندگی یک جشنواره است، می باشد. همین شعار نشان دهنده زنده دلی مردم این شهر می باشد.

 

 

کشور فرانسه کجاست؟

فرانسه کشوری در قلب قاره اروپا است که پایتخت آن شهر پاریس می باشد. این کشور نسبتاً پر جمعیت دارای پرچمی متشکل از سه رنگ قرمز و سفید و آبی است.

زبان رسمی این کشور فرانسوی است و واحد رسمی پول در آن فرانک می باشد اما یورو نیز در این کشور به عنوان واحد پولی رسمی شناخته می شود.

کشور فرانسه سواحلی رو به دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس دارد و یک کشور شش ضلعی می باشد که آب و هوایی معتدل نیز دارد.

 

پس از اخذ وقت سفارت فرانسه چه کنیم؟

پس از این که وقت سفارت فرانسه را دریافت کردید باید کلیه مدارک خود را آماده کنید تا در تاریخ تعیین شده به سفارت تحویل دهید.

سفارت مدارک را از شما دریافت می کند و باید هزینه صدور ویزا را بپردازید تا بررسی پرونده شما آغاز شود. این بررسی دو تا چهار هفته طول خواهد کشید.

پس از گذشت این مدت سفارت پاسخی را به ایمیل شما ارسال خواهد کرد و این پاسخ ممکن است مثبت و یا منفی باشد که بر اساس آن باید اقدامات بعدی را انجام دهید.

در صورتی که پاسخ سفارت مثبت باشد می توانید با گذرنامه خود به سفارت مراجعه نمایید تا ویزای شما در آن ضمیمه شود.

اگر پاسخ سفارت منفی باشد باید دو تا چهار ماه بعد پس از برطرف کردن علت ریجکتی دوباره برای اخذ ویزای شینگن اقدام کنید.

 

 

 

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت فرانسه پالادیوم

فرانسه کجاست؟ مانند بسیاری از سفارت ها، وقت سفارت فرانسه پالادیوم است و خود سفارت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *