اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :

وقت سفارت فرانسه – وقت فوری سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه

گرفتن ویزای فرانسه نیازمند حضور در سفارت فرانسه و انجام مصاحبه است. بنابراین وقت سفارت فرانسه ، دغدغۀ کسانی است که قصد گرفتن ویزای فرانسه را دارند. بسیاری از هموطنان عزیز به دلایل مختلف از جمله ادامه تحصیل و یا تجارت و اشتغال قصد دارند مدّت زمانی را در کشوری دیگر اقامت گزینند، امّا عدم آشنایی با روند دریافت ویزا باعث مشکلات فراوانی می‌شود.

ویزایار یارای شماست تا از سفارت وقت بگیرید و ویزای مورد نظر خود را دریافت کنید.

خوشبختانه امروزه تعیین وقت سفارت فرانسه مانند بسیاری از کارهای اداری به صورت آنلاین انجام می‌پذیرد و نیازی نیست زمان زیادی صرف مراجعۀ حضوری و ایستادن در صف‌های طولانی کنید. ویزابان تمام مراحل گرفتن وقت از سفارت فرانسه را برای شما به انجام خواهد رساند.

آنچه برای گرفتن وقت سفارت فرانسه لازم است:

 با شماره تلفن 09120214505 تماس بگیرید و با ویزایار برای گرفتن وقت سفارت فرانسه هماهنگ نمایید. سپس مدارک زیر را برای ویزایار ارسال نمایید:

  1. عکس صفحه اول گذرنامه.
  2. عکس 3*4 از چهرۀ خود.
  3. شماره تماس خود.
  4. مبلغ مورد نیاز جهت گرفتن وقت سفارت فرانسه.

اکنون که به واسطۀ ویزایار از دغدغۀ اخذ وقت سفارت فرانسه رهایی یافتید، بهتر است مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزا را فراهم کنید. بسته به اینکه خواهان دریافت چه نوع ویزایی هستید، به مدارک گوناگونی نیاز خواهید داشت. توجه داشته باشید با مدارک کامل به سفارت فرانسه مراجعه نمایید.

ویزای تحصیلی فرانسه

چنانچه قصد دریافت ویزای تحصیلی فرانسه را دارید، زمانی که برای گرفتن وقت سفارت فرانسه اقدام می‌کنید باید پذیرش یکی از دانشگاههای فرانسه را در دست داشته باشید. برای دریافت ویزای تحصیلی نیاز به پذیرش دانشگاه‌های فرانسه دارید. برای دریافت پذیرش از دانشگاههای فرانسه باید مدرک دانشگاهی داشته باشید و یا حداقل دانشجوی یکی از دانشگاههای داخلی و یا خارجی باشید. اگر دیپلمه هستید لازم است ابتدا کنکور دانشگاه اعم از آزاد و یا سراسری را با موفقیت بگذرانید و به عنوان دانشجوی دانشگاههای ایران برای پذیرش دانشگاههای فرانسه اقدام نمایید.

از جمله مدارکی که برای اخذ ویزای دانشجویی فرانسه نیاز است ریزنمرات دانشگاهی به همراه گواهی دانشگاه است. گواهی دانشگاه باید نشان دهد که شما ممانعتی برای ادامه تحصیل در دانشگاه خود ندارید. چنانچه مدارک شما مشکلی نداشته باشد ممکن است نیاز باشد آزمون ورودی دانشگاه مورد نظر خود در فرانسه را بگذرانید. این آزمون در دانشگاهها و رشته‌های گوناگون متفاوت است. مثلاً برای دانشکدۀ هنرهای عالی و یا رشته‌هایی مانند پزشکی، داروسازی و یا روانشناسی نیاز به گذراندن آزمون کتبی و شفاهی است باید شخصاً در این آزمون‌ها شرکت کرده و نمرۀ حد نصاب را دریافت نمایید.

غیر از دریافت پذیرش از دانشگاه‌های فرانسه به مدارک دیگری برای دریافت ویزای دانشجویی فرانسه نیاز دارید.

بعد از دریافت وقت سفارت فرانسه برای اخذ ویزای تحصیلی با این مدارک به سفارت مراجعه کنید:

  1. رزومه (cv): که عبارت است از مشخصات شناسایی به همراه سابقۀ تحصیل و شغلی.
  2. عکس پاسپورت.
  3. عکس شناسنامه.
  4. عکس چهره در اندازه 5/3 * 5/4.
  5. مدارک تحصیلی: اعم از دبیرستان و دانشگاه.
  6. ریزنمرات دانشگاهی.
  7. گواهی تایید صلاحیت علمی از دانشگاه؛ البته گواهی تایید استاد نیز پذیرفته می‌شود مشروط به اینکه حداقل دو استاد تایید کرده باشند.
  8. مدرک زبان فرانسه: هر سه مدرک DELF، DALF و TCF مورد تایید سفارت فرانسه است.
  9. مدرک زبانهای خارجی دیگری جز فرانسه مانند انگلیسی.
  10. پروژۀ پژوهشی یا تحصیلی و دلیل ورود به دانشگاههای فرانسه.
  11. گواهی تایید سوابق شغلی از محل اشتغال.

ویزای اشتغال فرانسه

ویزای اشتغال یا ویزای کار کشور فرانسه تنها با پذیرش گرفتن از شرکتهای معتبر فرانسوی امکان‌پذیر است. برای دریافت پذیرش از شرکتهای فرانسوی دو راه وجود دارد؛ اوّل اینکه یکی از افراد شاغل در شرکتهای معتبر داخل کشور فرانسه دعوت‌نامۀ کاری برای شما بفرستد. و دیگری به استخدام یک شرکت در کشور فرانسه درآیید. در مواردی خاص شرکت‌های فرانسوی مانند خیلی از شرکت‌های خارجی دیگر، اقدام به دریافت نیرو از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا می‌کنند. چنانچه در این شرکتها پذیرفته شوید و کارفرما کل هزینه‌های شما و خانواده‌تان را بپذیرد، به راحتی می‌توانید ویزای اشتغال فرانسه را دریافت کنید. برای دریافت ویزای اشتغال در فرانسه مدارک لازمه را به همراه داشته باشید.

بعد از دریافت وقت از سفارت فرانسه برای اخذ ویزای اشتغال با این مدارک به سفارت مراجعه کنید:

  1. اصل شناسنامه به همراه ترجمۀ تایید شدۀ آن.
  2. نامه و صورت حساب بانکی.
  3. سند مالکیت خانه و یا هر ملک دیگر.
  4. گواهی تایید اشتغال که نشان دهندۀ سابقۀ شغلی شما در موقعیت مورد درخواست باشد.
  5. گواهی تحصیلی.